Nieuws

Foto's jubileumdag 29 september 2017

Het is ondertussen al een aantal weken geleden dat de eerste jubileumdag van Stichting Bisschop Bekkers heeft plaatsgevonden. Zoals aangegeven zijn er door de dag heen verschillende foto's gemaakt, welke u in het fotoboek via de volgende link terug kunt vinden:

Foto's jubileumdag 29 september 2017

 

Ook hebben we mooie reacties gekregen van verscheidene aanwezigen. Een korte samenvatting van een schriftelijk stukje wat wij ontvingen:

"Wij hebben genoten van de goed georganiseerde warme bijeenkomst, niet alleen met onderwerpen die ons aanspraken maar ook door wederzijdse aandacht en samenspraak tussen gevers en uitvoerders. Meestal zijn dit soort bijeenkomsten een moetje waar je niet onderuit komt maar deze feestdag verliep anders dan gewoonlijk. SBB is een bijzondere hulpverlener, gekeken naar het doel waarvoor de stichting is opgericht maar ook door de betrokkenheid van de bestuursleden. Ook verdient het feit dat mensen met een beperking deelnamen aan deze dag alle lof."

 

 

Nogmaals wil Stichting Bisschop Bekkers alle aanwezigen bedankt voor hun komst en hopelijk zien wij u op een volgende bijeenkomst weer terug!

« Terug

» Nieuws archief