Nieuws

Stichting Bisschop Bekkers krijgt een nieuw kleurtje!

Zoals u mogelijk reeds in onze laatste Nieuwsbrief hebt kunnen lezen, zullen in 2018 een aantal veranderingen worden doorgevoerd met betrekking tot de opmaak van de media rondom Stichting Bisschop Bekkers. Wij hebben het geluk dat ontwerpster Jet Westbroek zich vrijwillig hiervoor in wil zetten en zijn haar uiteraard bij voorbaat al ontzettend dankbaar voor haar werk!

Jet vertelt: 'Elk jaar kies ik een goed doel. Dit jaar is SBB 'de gelukkige'. Ik kan nu zelf niet vrijwilliger worden voor SBB maar ik wil toch graag iets doen. Zeker nadat ik veel hartverwarmende en hoopgevende verhalen had gehoord tijdens de viering van het 50-jarig bestaan. In 2018 maak ik voor SBB een nieuw logo en huisstijl en voer dit door in alle uitingen. Hier alvast een voorproefje: het voorlopige nieuwe logo.'

Houdt u dus de volgende nieuwsbrief en de website in de gaten voor meer updates over het nieuwe uiterlijk van SBB!

Uiteraard zult u wel alle informatie met betrekking tot SBB en de door haar gesponsorde projecten gewoon terug kunnen blijven vinden op de website, klikt u hiervoor zoals gewoonlijk links in het keuzemenu op de naam van een land of project!

« Terug

» Nieuws archief