Nieuws

Eindverantwoording Matunkha Centre, Malawi

In het afgelopen jaren zijn weer veel nieuwe projecten financieel ondersteund door Stichting Bisschop Bekkers. Wij vragen bij afronding van het project, of tussentijds bij de langerdurende projecten, altijd een eind- of tussenverantwoording zodat wij onze sponsoren ook kunnen laten weten wat er met het geld dat zij doneren aan SBB is gebeurd. Samenvattingen hiervan kunt u zien in onze halfjaarlijkse Nieuwsbrieven, maar af en toe willen wij u een wat uitgebreider verhaal laten lezen. 

Zo hebben wij de eindverantwoording ontvangen van Matunkha Centre, een van de projecten die wij steunen in Malawi.

Zij organiseerden trainingen voor ouders en begeleiders van kinderen met een (verstandelijke) beperking om om te leren gaan met de verzorging en ondersteuning die een kind met een beperking nodig heeft. Er werd door twee deskundigen (waaronder een fysiotherapeut) aan 8 genodigden training gegeven en met groot succes! Daarom is besloten na het regenseizoen weer een training te geven aan een aantal ouders en begeleiders, om het goede werk voort te kunnen zetten.

Voor meer informatie en schitterende foto's van dit project, klikt u op de volgende link: Matunkha Centre

Uiteraard nodigen wij u ook weer uit om rond te kijken op de website voor meer informatie met betrekking tot de andere projecten!

« Terug

» Nieuws archief