Nieuws

Eindverantwoording Stichting Harapan, Indonesië

Ook van Stichting Harapan hebben wij een mooie eindverantwoording ontvangen waarin zij beschrijven wat gedaan is met de financiële steun die Stichting Bisschop Bekkers in het afgelopen jaar verleend heeft. 

Stichting Harapan ondersteunt een rehabilitatiecentrum met de naam Hidup Baru, wat 'Nieuw Leven' betekent. Dit centrum biedt plaast en verzorging aan ongeveer 40 bewoners met een verstandelijke of meervoudige beperking. Door middel van therapie en begeleiding proberen zij de bewoners gechikt te maken voor een leven buiten het centrum, zodat zij een zelfstandig bestaan op kunnen bouwen en onderdeel kunnen worden van de samenleving.

Een aantal kinderen die in het rehabilitatiecentrum wonen zullen in de aankomende jaren naar het voortgezet onderwijs gaan. Een mooie stap! Echter wordt hiervoor ervaring met computers gewenst, wat zonder toegang tot computers zeer lastig wordt. 

Met de hulp van SBB zijn 7 computers, een laptop en een printer aangeschaft, en hier wordt goed gebruik van gemaakt zoals te zien op onderstaande foto's! Stichting Bisschop Bekkers is erg tevreden met hetgeen door Stichting Harapan bereikt is en wenst de kinderen een leuke en leerzame tijd tegemoet!

Voor meer informatie met betrekking tot dit project, klikt u op de volgende link: Stichting Harapan

Wij nodigen u ook uit om eens een kijkje te nemen bij andere projecten waar SBB haar steun aan verleent, klikt u hiervoor op een land of projectnaam in het keuzemenu links!

« Terug

» Nieuws archief