Nieuws

Vervolg Innocent Smile

Al langere tijd wordt Innocent Smile door SBB gesteund bij het ontwikkelen en onafhankelijk maken van een Special School in een van de armste regio's in Indonesië.

Stichting Innocent Smile ondersteunt scholen en organisaties voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in ontwikkelingslanden. De stichting heeft als doel om scholen en instituten voor verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden zowel financieel als met advies te ondersteunen. Zij wil daarmee bijdragen aan de verbetering van de leefomstandigheden en opleiding van deze kinderen.

Nu is recentelijk een vervolgvraag gedaan voor steun van SBB om een tweede Special School te kunnen openen in een ander dorpje in de North East Region, genaamd Noney. Voor dit plaatsje is gekozen omdat hier ook een gezondheidskliniek zit, waardoor de kinderen van de school ook dichtbij een dokter zitten. Aangezien het vorige project van Innocent Smile ontzettend goed loopt, en het zeer bewonderenswaardig is dat zij zich opnieuw aan zo'n groot project wagen, zal SBB met plezier ook dit project weer financieel ondersteunen!

Voor meer informatie over dit project, klikt u op de volgende link: Innocent Smile

« Terug

» Nieuws archief