Nieuws

Het eerste nieuwe project van 2020: Stichting Ikusasa!

Het jaar 2020 is al enkele maanden onderweg en ook Stichting Bisschop Bekkers heeft niet stil gezeten! Het eerste project heeft alweer zijn financiële steun van SBB ontvangen en dat is Stichting Ikusasa in Zuid-Afrika.

Stichting Ikusasa werkt onder andere samen met het Coronation Training Centre, een school voor kinderen met een handicap, gevestigd in Johannesburg. Een gevleugelde uitspraak van het team daar is: 'Not disabled, but differently abled'. De school heeft een regionale functie en veel leerlingen komen uit arme gezinnen.

Door de stichting wordt tegemoet gekomen aan de vervoerskosten van de kinderen, die de ouders veelal niet kunnen betalen. Daarbij zorgt zij ook voor extra investeringen ten aanzien van het schoolgebouw, het schoolplein of leermaterialen. 

Stichting Bisschop Bekkers wordt om hulp gevraagd bij de aanschaf van 3 airconditioners voor de nieuwe klaslokalen, zodat ook in hete dagen verantwoord onderwijs gegeven kan worden. Een fantastisch project waar SBB met plezier een steentje aan bijdraagt!

Voor meer informatie over dit project, klik op de volgende link: Stichting Ikusasa

« Terug

» Nieuws archief